Bijna weg
heey heey vanuit wie vertrekken jullie eigenlijk? dan kan ik nog ff gedag zeggen ;)
nou, ik zit hier met een ontzettend klierige moos m'n eerste reactie te typen. afscheid nemen is niet m'n sterkste kant (welke wel dan), maar die grijns van je achter de douane maakt het wel makkelijker. dikke kus
Jasper & Marco,
Als alles klopt zitten jullie inmiddels in de lucht; vertrokken uit Londen. HET IS ECHT BEGONNEN!!
Mannen, maak er wat van, mar als ik aan jullie voorbereidingen denk, komt dat allemaal wel goed! Wij letten wel op elkaar hier in Holland en ik zal speciaal Jeannette opvangen als ze Jasper teveel mist.
no worries mates!
Dag Mannen,
Even niets gehoord, eveb niets laten horen. Ik weet via Jasper's moeder dat jullie inmiddels af en toe skypen. dat er een cursus surfen is gedaan en dat julle surfboards hebben gekocht.
Werken hoeft nog niet geloof ik. Moet tot nu toe voelen als een zalige vakantie. Ga lekker verder en stuur nog eens nieuws door.
Groet,
Lodewijk
nou was ik al een beetje ongeduldig, dus ik had gister je verhalen al via de telefoon gehoord. maar wat krijg ik er zin in om te komen straks. lijkt me best een heerlijk land, zoveel ruimte, zo weinig mensen. en wat doen jullie het goed met alles waar jullie mee bezig zijn. gewoon precies doen waar je zin in hebt....ben blij dat jullie met z'n tweeen zijn, dat wel. nou, geniet ze en tot de volgende keer.
dikke knuffel xx